Eğlence

Netflix Android uygulamasında indirilen içerikleri yönetmek kolaylaşıyor

Netflix türkiye

netflix androidNetflix Android uygulamasında indirilen içerikleri yönetmek önemli ölçüde kolaylaşıyor. Bundan böyle kullanıcıların izledikleri içerikleri cihazdan kaldırmak için ekstra bir çaba sarfetmesine gerek kalmayacak. Uygulama izlenmiş indirilen içerikleri otomatik olarak silecek. Buna ek olarak, dizinin eski bölümü silinirken izlenmeyen yeni bölümü de indiriliyor. Bu otomatik indirme işleminin Android cihazında SD kartı bulunmayan kullanıcıları sıkıntıya sürükleme potansiyeli bulunuyor.

Netflix “akıllı indirme” olarak tanımladığı bu işlemin mobil deneyimi daha sezgisel hâle getirme amacıyla yapıldığını belirtirken, kullanıcıların veri paketlerinin de göz önünde bulundurulduğunun altını çizdi. Söz konusu özellik sadece Wi-Fi üzerinden internete bağlıyken işleyecek. Böylelikle kullanıcıların veri paketleri konusunda endişelenmesine de gerek olmayacak.

İzlediği bir diziyi, filmi ya da programı tekrar tekrar izlemeyi sevenler, diledikleri takdirde akıllı indirme özelliğini devredışı bırakabilecek.

Netflix Android uygulamasında kullanıcılarla buluşmaya başlayan akıllı indirme özelliğinin iOS kullanıcılarına sunulup sunulmayacağı ise şu an için bilinmiyor. Şirketten konuya ilişkin olarak henüz resmi bir bilgi gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER