Manşetler

Murat Erkan Turkcell’in beşinci genel müdürü oldu

turkcell genel müdürü murat erkan

Bu ayın ortalarında Kaan Terzioğlu’nun Turkcell genel müdürlüğü görevini bırakmasının ardından genel müdür yardımcılarından Murat Erkan bu göreve vekâleten atanmıştı. Turkcell’in yönetim kurulunun kararıyla Erkan’ın göreve asaleten atanması gerçekleşti. Böylelikle Murat Erken, Turkcell’in beşinci genel müdürü oldu.

Erkan, bu gelişmeyi Twitter hesabı üzerinden paylaştı. “Geçtiğimiz hafta, Yönetim Kurulumuzun teveccühü ile Turkcell’in 5. Genel Müdürü sıfatıyla resmi olarak bayrağı devraldım. Çeyrek asırlık, başarılarla dolu bu mirası daha da ileri taşımak için, Türkiye’nin geleceği için çalışacağız!” diyen Erkan, “Turkcell’in köklü geçmişi, başarıları ve bugün geldiği noktanın ardında çok güçlü bir ekip var. Bu ekiple çalışmaktan ötürü kendimi çok şanslı hissediyor, onların uzmanlığına duyduğum güven ile büyük işler başaracağımıza inanıyorum.” şeklinde sözlerini devam ettirdi.

Yeni genel müdür, Turkcell’in 3 önemli değerine vurgu yaptı. Bu değerlere verdikleri önemin, başarının da kaynağı olacağını dile getirdi. “Gücümüzü ve kaynaklarımızı bu değerleri daha da yüceltmeye ayırarak canla başla çalışacağız.” dedi.

Erkan, “Bu değerlerden ilki müşterimiz. Müşterimiz yoksa bizler de yokuz. Yaptığımız tüm işlerde önceliğimiz müşterimizin memnuniyeti olacak, yine tüm işlerimizde doğruluk kriteri olarak, müşterimize sunduğumuz faydayı hedef alacağız.” şeklinde birinci değeri işaret etti.

İkinci değer olarak Turkcell çalışanlarını gösterdi. “İkinci değer insanımız. Şirketimizin bünyesinde bir araya geldiğimiz, birlikte çalıştığımız insanımıza sunduğumuz değer, müşterimizi değerli kılmanın anahtarı. Bunun için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Zira çalışanlarımız olmadan, müşterimize değer katamayız.”

Son olarak üçüncü değer olarak da sahip oldukları teknolojiyi gösterdi. “Üçüncü değer ise teknolojimiz. Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden biri olmak için gereken tüm altyapı ve yatırımı sağlayacak, bu doğrultuda çalışacağız. Hedefimiz, çeyrek asırlık bu mirası, altına tüm çalışanlarımızın imzasını attığı bir esere dönüştürmek!”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER