Teknoloji

Motorola Razr 5G fotoğrafları tasarım değişikliklerini gösteriyor

motorola razr 5g 2

Motorola Razr 5G adı çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ancak katlanabilir ekranlı akıllı telefona dair somut ipuçlarını görmek kısa bir süre önce mümkün olmuştu. Geçtiğimiz hafta internete sızan ilk fotoğrafın ardından şimdi de telefonu elde tutulurken gösteren üç fotoğraf ortaya çıktı.

Fotoğraflarda dikkat çeken ilk nokta, Razr’ın ikonik olarak tanımlanabilecek ekran altı çerçevesinin törpülenmesi ve küçültülmesi oluyor. Parmak izi tarayıcısının da buradan taşındığı görülüyor. Motorola’nın tarayıcıyı ekran içine yerleştirmek yerine telefonun fotoğraflarda görünmeyen kenarına taşımış olabileceği belirtiliyor.

Telefonun tek arka kameraya sahip olduğu da fotoğraflarda görülüyor. Motorola’nın Razr’da 16 megapiksel olan kamera çözünürlüğünü 48 megapiksele yükselteceği söyleniyor. Ön kamera çözünürlüğünün de 5 megapikselden 20 megapiksele çıkacağı belirtiliyor. Ancak Razr 5G katlanabilir ekranlı bir telefon olduğu için dış ekranı da ana kamera için bir vizör olarak kullanmak mümkün.

Razr 5G’nin kalbinde Qualcomm Snapdragon 765G işlemcinin bulunması bekleniyor. Bu işlemciye 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği belirtiliyor. Pil kapasitesinin 2845 mAh’e yükseleceği ve şarj hızının da 18W’a çıkacağı da iddialar arasında yer alıyor.

Motorola Razr 5G tanıtımı için oklar eylül ayını işaret ediyor. Tanıtıma kadar telefona dair yeni detaylar duymak da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER