Teknoloji

2020 model Motorola Razr’ın ilk fotoğrafları ortaya çıktı

motorola razr 2020

Motorola’nın ikonik telefonlarından Razr, geçtiğimiz yılın sonunda katlanabilir ekranlı bir telefon olarak geri dönmüştü. Şirketin 2019 model Razr’ın 5G destekli takipçisini çıkarmayı planladığına dair dedikodular ise çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan görsel, 2020 model Motorola Razr ile tanışmanın çok uzak olmadığını gösteriyor.

Fotoğraflara bakıldığında yeni Razr’ın genel boyutlarında belirgin bir değişimin olmayacağı görülüyor. Ana ekranın üzerindeki çentik varlığını korusa da, bu ekranın alt çerçevesindeki incelme gözden kaçmıyor. Kapasitif parmak izi tarayıcısının görülmemesi, bu tarayıcının ekran altına veya güç butonununa taşınmış olabileceğini işaret ediyor.

Dış ekranda bir değişiklik olmasa da, altındaki ikili kamera kurulumu hemen göze çarpıyor. Dedikodulara göre, bu kurulumda ana kamera görevini 48 megapiksel sensör üstlenecek. 20 megapiksel sensör de tamamlayıcı olacak. Motorola’nın bu sefer telefonda daha güçlü bir işlemciye yer vermesi de beklentiler arasında bulunuyor.

Yeni Razr için Odyssey kod adı kullanılıyor. Resmi isim olarak ise Motorola Razr 2020 dışında Razr 5G ismi de dillendiriliyor. 18W şarj desteği, 256 GB depolama alanı, çift nano SIM desteği ve Merkür Gümüşü renk seçeneği de telefonun olası özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER