Teknoloji

Motorola Razr 5G desteği ve daha iyi kameralarla yenilenecek

motorola razr

Geçtiğimiz sene katlanabilir ekranlı bir telefon olarak sahalara geri dönen Motorola Razr, beklentileri karşılamaktan uzak kalmıştı. Snapdragon 710 işlemci ve 16 megapiksel ana kamera gibi özellikler ile dayanıklılık sorunları, Motorola’nın katlanabilir ekranlı telefonunun hayal kırıklığı yaratmasına yol açmıştı. Yeni Motorola Razr, 5G desteği ve daha iyi kameralarla bu hayal kırıklığını dağıtmaya çalışacak gibi görünüyor.

Yeni Razr hakkındaki bu iddiayı ünlü duyumcu Evan Blass gündeme taşıdı. Blass’e göre, Razr yeni versiyonla birlikte 5G desteğine kavuşacak. Buna ek olarak, ana kameranın çözünürlüğü de 48 megapiksele çıkacak. 6.2 inçlik ekran boyutunun değişmeyeceği belirtilirken, ön kamera çözünürlüğünün de 20 megapiksele yükseleceği ifade edildi.

2019 model Razr, bellek ve depolama alanı seçenekleriyle de pek iyi bir izlenim bırakmamıştı. Akıllı telefon için sadece 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneği mevcut. Dahili depolama alanını microSD kart ile büyütmek de mümkün olmuyor. Yeni Razr’da kullanıcılara 256 GB depolama alanı seçeneği sunulacağı da belirtiliyor.

motorola razr 5g

Blass, yeni Motorola Razr’ın ikinci arka kamerası konusunda ise bilgi vermedi. Bu kameranın derinlik sensörü mü yoksa geniş açılı bir kamera mı olacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

5G destekli yeni Motorola Razr ile ilgili haberler daha önce de gündeme gelmişti. Mevcut modeli 2019’un kasım ayında tanıtan Motorola, telefonu şubat ayında piyasaya sürebilmişti. Yeni modelin yıl bitmeden piyasaya çıkabileceği iddia edilse de, daha sonrasında telefonun çıkışının bir sonraki yıla sarktığı öne sürülmüştü.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER