Teknoloji

Motorola Razr 3’ün Avrupa fiyatı belli oldu

motorola razr 2022

Motorola’nın üçüncü nesil katlanabilir telefonuyla ilgili haberler çok uzun zamandır etrafta dolaşıyor. Motorola Razr 3 adıyla anılan telefon bazı videolarda boy göstermişti. Başka sızıntılar ise telefonun özellikleri konusunda fikir edinmeyi sağlamıştı.

Razr 3 hakkındaki sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Bu sızıntının odak noktasında katlanabilir telefonun Avrupa’daki satış fiyatı bulunuyor. İddiaya göre, Razr 3 Avrupa’da 1149 avro karşılığında satılacak. Razr 5G piyasaya çıktığında fiyat etiketinde 1399 avro yazıyordu.

Razr 3’ün amiral gemisi sınıfında bir telefon olacağı söyleniyor. Akıllı telefonun hem selefinden daha iyi özelliklere sahip olması hem de daha ucuz bir fiyata satılması ihtimali kulağa heyecan verici geliyor.

Razr 3’ün en büyük rakiplerinden birinin henüz resmiyet kazanmayan Samsung Galaxy Z Flip 4 olması bekleniyor. Z Flip 4’ün Avrupa’da selefiyle aynı fiyat karşılığında satışa sunulacağı söyleniyor. Bu da 949 avroluk fiyatla Z Flip 4’ün Razr 3’e karşı bir avantaja sahip olacağı anlamına geliyor.

Motorola’nın Razr 3’ü ilk başta sadece siyah renk seçeneğiyle satışa sunacağı söyleniyor. Samsung’un ise Z Flip 4 için birden fazla renk seçeneğini kullanıcıların karşısına çıkarması bekleniyor.

Daha önce çıkan haberlere göre, Motorola Razr 3 6.7 inç iç ve 3 inç dış ekranla gelecek. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı ise şimdiden doğrulanmış durumda. Bu işlemciye 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanı eşlik edecek. Telefonun ne zaman resmiyet kazanacağı henüz bilinmiyor.

İLGİLİ HABERLER