Teknoloji

Motorola Razr Snapdragon 8 Gen 1 Plus ile yenilenecek

motorola razr 3

Motorola Razr katlanabilir ekranlı bir telefon olarak yeniden kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Yeni dönemde şimdiye kadar iki nesille boy gösteren Razr’da amiral gemisi bir işlemci tercih edilmemişti. Ancak Razr 3 ile birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor.

Motorola’nın marka müdürlerinden biri tarafından Weibo’da yapılan paylaşımda, yeni Razr’ın kalbinde Qualcomm’un kısa süre önce duyurduğu Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcinin bulunacağı belirtildi.

Akıllı ve katlanabilir ekranlı ilk Moto Razr, 2019’un sonlarında gözler önüne çıkmıştı. Motorola’dan o dönemde yapılan açıklamalarda, katlanabilir ekranlı telefon kullanıcıları için amiral gemisi işlemcinin bir öncelik olmadığı belirtilmişti. Aradan geçen dönemde şirket yöneticilerinin fikri değişmişe benziyor.

motorola razrMotorola Razr 3’te kullanılacak olan Snapdragon 8 Gen 1 Plus’ın mevcut Snapdragon 8 Gen 1’e kıyasla yüzde 30 daha verimli çalışacağı biliniyor. Daha önce çıkan dedikodulara göre, telefonun hem iç hem de dış ekranı büyüyecek. İç ekranda yenileme hızının 120 Hz olduğu da beklentiler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER