Teknoloji

Motorola Razr 3 sızıntılarına bir yenisi daha eklendi

motorola razr 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Razr 3 hakkındaki haberler bir süredir etrafta dolaşıyor. Katlanabilir telefon üzerinde çalıştığını doğrulayan Motorola, akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemciyle geleceğini de açıklamıştı.

Akıllı telefonla ilgili sızıntılara şimdi de kısa bir videoda görüldü. Aslında bir GIF animasyonu olan bu video, Razr 3’ün tasarımının seleflerinden farkını gözler önüne seriyor. Daha önceki sızıntılar da Razr 3’ün tasarımının 2019 ve 2020 çıkışlı Razr’lardan farklı olduğunu gösteriyor.

Daha önceki sızıntılarda Razr’la özdeşleşen ve “çene” olarak tabir edilen alt bölümün kaldırıldığı görülmüştü. Videoda da bu değişiklik hemen göze çarpıyor. Akıllı telefonun tasarımı itibarıyla eski Razr’lardan ziyade Samsung’un Z Flip serisi katlanabilir telefonlara benzemesi de dikkat çekiyor.

Ana kamera sayısı ikiye çıkan telefonda ana ekranın üstünde bir ön kamera bulunuyor. Bu arada katlanabilir iç ekranda bariz bir kırışıklık olmaması da göze çarpan unsurlar arasında yer alıyor.

Motorola Razr 3 güç butonuna entegre edilmiş bir parmak izi tarayıcısıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Dış ekranın Galaxy Z Flip 3’ün dış ekranına kıyasla oldukça büyük olması da göze çarpan bir diğer unsur oluyor. Önümüzdeki haftalarda Razr 3’e dair yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER