Teknoloji

Motorola Razr 3 daha büyük ekranlarla gelecek

motorola razr 2022

Motorola’nın katlanabilir ekranlı yeni telefonuna ait olduğu söylenen bir süre önce internete sızmıştı. Motorola Razr 3 adıyla resmiyet kazanması beklenen telefonla ilgili iddialara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Ünlü duyumcu Evan Blass, Razr 3’te bulunması beklenen çeşitli özelliklerden bahsetmişti. Ancak Blass’in paylaşımında telefonun ekran özelliklerine değinilmemişti. Bu açığı akıllı telefon ekranlarıyla ilgili kapsamlı bilgilere sahip olan analist Ross Young kapattı.

Young’ın paylaşımına göre, Razr 3’ün hem iç hem de dış ekranları selefindekilerden büyük olacak. İç ekranın büyüklüğünün Samsung Galaxy Z Flip 3’ün iç ekranıyla aynı seviyeye geleceği söyleniyor.

Yeni Razr’a ait olduğu söylenen fotoğrafların gösterdiği en önemli değişiklik olarak telefonda “çene” ismiyle tabir edile bölümün kaldırılması göze çarpmıştı. Razr 3’le ilgili sızıntıların önemli bir kısmı telefonun Samsung Galaxy Z Flip 3’e benzeyeceğini gösteriyor. Galaxy Z Flip 3’ün gördüğü ilgi, Motorola’nın tercihinin doğru olduğunu düşündürüyor.

Sızıntılara göre; Motorola Razr 3 Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla gelecek. Akıllı telefonun temmuz veya ağustos ayında Çin’de resmiyet kazanması ve daha sonrasında dünyaya açılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER