Teknoloji

Motorola Razr 2’nin yeni renk seçeneği görüldü

motorola razr 2

Motorola Razr 2 olarak da anılan yeni katlanabilir ekranlı telefonunu büyük ihtimalle yakında gözler önüne çıkaracak. Ünlü duyumcu Evan Blass tarafından paylaşılan fotoğraflar, telefonun “pembe altın” olarak anılan renk seçeneğini gözler önüne seriyor.

Paylaşılan fotoğraflarda telefonun kasasının neredeyse tamamının parlak altın rengiyle kaplandığı görülüyor. Telefonun ekranının etrafındaki çerçeve, menteşe mekanizması ve arka panelde altın rengi hemen göze çarpıyor.

Telefonun camla kaplı ön paneli ise siyah renkli. Burada cihazın ikinci ekranı da bulunduğu için bu duruma şaşırmamak gerekiyor. Telefonun katlanabilir ana ekranı ise iç yüzeyin hemen hemen tamamını kaplıyor.

motorola razr 22020 model Motorola Razr’la ilgili dedikodu ve sızıntılar birkaç aydır gündemde. Akıllı telefonu selefinden ayıracak en önemli faktör olarak 5G desteğinin varlığı öne çıkıyor. Razr 2’de 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanının bulunması bekleniyor. Telefonun pil kapasitesinin 2800 ila 2845 mAh olması ve 18W Power Delivery hızlı şarj desteğinin sunulması öngörülüyor. Telefonun katlanabilir iç ekranının tasarımında dayanıklılığı artırmaya yönelik değişikliklerin yapılıp yapılmadığı ise henüz bilinmiyor.

Motorola Razr 2 için henüz resmi bir işaret gelmiş değil. Ancak geçmiş sızıntılar ışığında telefonun sonbahar içinde resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER