Teknoloji

Motorola One Power sızıntısı ekrandaki çentiği ve Android One’ı gösteriyor

motorola one powerMotorola’nın 6 Haziran’da düzenleyeceği etkinlikte Moto Z3 Play’i gözler önüne çıkarması bekleniyor. Ancak internette dolaşan bir sızıntı, Moto Z3 Play’in bu etkinlikte yalnız olmayabileceğini gösteriyor. Motorola One Power adını taşıyacağı söylenen bir telefona ait fotoğraf ve bilgiler etrafta dolaşıyor.

Fotoğrafı Android Headlines tarafından paylaşılan One Power, ilginç bir cihaz gibi görünüyor. İnce ekran çerçevesi ve ekranın üzerindeki çentik, göze çarpan ilk unsurlar oluyor. Arka panelde ise dikey olarak yerleştirilen çift lensli kamera modülünün ardından panelin alt kısmında yer alan Android One logosu dikkat çekiyor.

One Power, ekran üzerindeki çentiği dışında tasarım bakımından Moto G6’dan pek uzakta durmuyor. Akıllı telefonun ön panelinde ekranın altında Motorola yazısı yer alırken, arka panelde Motorola logosunun parmak izi tarayıcısının üzerine yerleştirilmiş olması dikkat çekiyor.

Motorola One Power’ın bileşen kadrosunda nelerin olacağı konusunda henüz ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Örneğin, telefonun ekran çözünürlüğünün ne olacağı şimdilik bilinmiyor. Dolayısıyla akıllı telefonun giriş seviyesinde mi yoksa orta segmentte mi konumlanacağı da henüz belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER