Teknoloji

Motorola One Power Çin vizesini aldı

motorola one powerMotorola One Power hakkındaki dedikodular yaz mevsiminin başlarından bu yana etrafta dolaşıyor. Akıllı telefona dair pek çok detay şimdiden ortaya çıksa da, Motorola cephesinden telefonun varlığını destekleyen somut bir işaret gelmemişti. Beklenen işareti Çin’in telekomünikasyon sertifika kurumu TENAA verdi.

TENAA belgelerinde XT1942 kod numarasıyla görülen cihazın yeni One Power olduğu belirtilirken, akıllı telefonun kurum tarafından onaylanması çıkış tarihinin de yaklaştığını gösteren bir ipucu olarak değerlendirildi.

TENAA’nın onayı One Power’ın varlığını doğrulasa da, akıllı telefonun özellikleri konusunda yeni bir detay sunmuyor. Android One programı kapsamındaki telefonun teknik özelliklerinin büyük kısmı, daha önceki sızıntılarda gün yüzüne çıkmıştı. Çift lensli arka kamera, Snapdragon 636 yonga seti, 6 GB RAM, 64 GB dahili depolama alanı ve 3780 mAh kapasiteli pil telefonun muhtemel özellikleri arasında sayılıyor.

Motorola One Power’ın satışa sunulacağı tek ülke Çin olmayacak. Akıllı telefonun diğer Asya ülkelerinin yanı sıra Avrupa’da ve ABD’de satışa sunulmasına kesin gözüyle bakılıyor. Telefonun piyasaya çıkışı içinse yaz mevsiminin sonu işaret ediliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER