Teknoloji

Motorola One Power sızıntısı çift lensli kamera modülü hakkında detay veriyor

motorola one powerMotorola One Power ile ilgili sızıntılar bir süredir ivme kazanmış durumda. İlk sızıntılar akıllı telefonun tasarımını detaylı biçimde görmeyi sağlarken, ortaya çıkan son bilgiler One Power’ın çift lensli arka kamera kurulumu konusunda daha somut bir izlenim edinmeyi mümkün kılıyor.

One Power’ın kalbinde Qualcomm Snapdragon 636 yonga setinin bulunacağı iddiası daha önce gündeme gelmişti. Motorola bu yonga setini kısa süre önce çıkardığı Moto G6 Plus’ta da kullanmıştı. Telefonda bu işlemciye 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanının eşlik etmesi öngörülüyor. Depolama alanının microSD kart ile genişletilip genişletilemeyeceği ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Akıllı telefonun arkasında çift lensli arka kamera kurulumu bulunuyor. Bu kurulumun f/1.8 diyafram genişliğine sahip 16 megapiksel çözünürlüklü bir lens ve f/2.0 diyafram genişliğine sahip 5 megapiksel çözünürlüklü ikinci lensten oluşacağı söyleniyor. Ekranın üzerindeki çentiğe yerleştirilen 16 megapiksel çözünürlüklü ön kameranın ise düz alan düzeltme teknolojisine sahip olacağı iddia ediliyor.

Motorola One Power’a ihtiyaç duyduğu enerjiyi 3780 mAh kapasiteli pilin sağlaması bekleniyor. Android One programının kapsamında olması öngörülen telefonun yakında resmiyet kazanacağı düşünülüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER