Teknoloji

Motorola One Power’a ait yeni bir fotoğraf daha ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

motorola one powerMotorola One Power ile ilgili ilk somut işaretler hafta içinde internete sızan bir basın fotoğrafıyla görülmüştü. Ortaya çıkan yeni bir fotoğrafta ise telefon daha doğal bir ortamda kendisini gösteriyor. Yeni fotoğraf ile ilk sızıntıda verilen işaretlerden bazıları doğrulanmış oluyor.

Slashleaks tarafından paylaşılan fotoğrafta görülen cihazın One Power’ın prototiplerinden biri olduğu düşünülüyor. Fotoğrafta iyice yaklaştırma yapıldığında ekranın alt kısmında görülen “Motorola’nın Gizli Varlığıdır. Satılamaz” ibaresi de bu düşünceyi destekliyor.

Telefonun neredeyse çerçevesiz olan ekranında göze en çok çarpan unsur ise üst kısımdaki çentik oluyor. Söz konusu çentik ile Motorola da tasarım konusunda Apple’ın iPhone X ile açtığı yolu izlediğini gösteriyor. Daha önceki sızıntının gösterdiği dikey çift lensli arka kamera modülü de One Power ile iPhone X arasındaki benzerlikleri kuvvetlendiriyor.

Motorola One Power’ın teknik bakımdan hangi özellikleri barındıracağı henüz bilinmese de, telefonun Android One programının parçası olduğu daha önce ortaya çıkmıştı. Akıllı telefonun önümüzdeki hafta Moto Z3 Play ile birlikte gün yüzüne çıkabileceği belirtilse de, şimdilik ortada bu yargıyı destekleyecek bir ipucu bulunmuyor.

İLGİLİ HABERLER