Teknoloji

Motorola One Macro’nun tanıtım tarihi belli oldu

motorola one macro

Motorola, One serisine yeni bir telefon daha eklemeye hazırlanıyor. Hindistan’da faaliyet gösteren e-ticaret sitesi Flipkart’ta yer alan bir tanıtım sayfası, Motorola One Macro adını taşıyan telefonun 9 Ekim’de resmiyet kazanacağını gösteriyor.

Tanıtım sayfasında telefonun makro fotoğraf çekimindeki yetenekleri göz önüne çıkıyor. Çoklu görevdeki hünerleri ve pil dayanıklılığı da tanıtım sayfasında dikkat çekilen diğer özellikler oluyor.

Motorola One Macro Helio P60 ile gelecek

Motorola One Macro’da, adından da anlaşılabileceği üzere, 2 megapiksel çözünürlüklü  1/5” makro kamera bulunacak. 2 megapiksel derinlik sensörü ve 13 megapiksel ana kamera da sistemin diğer parçaları olacak.

Motorola One Macro’nun kalbinde Helio P60 yonga set yer alacak. Bu yonga sete 2 veya 3 GB RAM ile 64 GB dahili depolama alanı eşlik edecek. Akıllı telefonun 6.1 inç büyüklüğündeki ekranının üstünde su damlası şeklinde bir çentik bulunacak ve bu çentik 8 megapiksel çözünürlüklü kameraya ev sahipliği yapacak. Kutusundan Android Pie ile çıkacak olan telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4000 mAh kapasiteli pili sağlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER