Teknoloji

Yeni Motorola Moto G50 sızıntısı fiyatı gösteriyor

Motorola Moto G50 yakında tanıtılması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Kısa süre önce Çin’de 3C tarafından onaylanan telefon için yeni bir sızıntı daha ortaya çıktı. İspanya kaynaklı bu yeni sızıntı, akıllı telefonun Avrupa’daki satış fiyatını gösteriyor.

XT2137 model numarasını taşıyan telefon, sızıntılarda Ibiza kod adıyla görülmüştü. Akıllı telefonun Moto G40 adıyla resmiyet kazanabileceği belirtilse de, Motorola kararını G50’den yana vermişe benziyor.

Sızıntıya göre, akıllı telefon Avrupa’da 230 avro karşılığında satılacak. Bu parayı ödeyenler telefonun 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonuna sahip olacak. Ancak daha önce sızan bir Geekbench benchmark testi sonucu, telefonun 6 GB versiyonunun olduğunu göstermişti. Son sızıntıda telefonun çıkış tarihi konusunda bir bilgi bulunmuyor.

motorola moto g50Moto G50’nin kalbinde Qualcomm’un 5G desteğine sahip ilk giriş segmenti işlemcisi Snapdragon 480 bulunacak. Telefonun 90 Hz IPS LCD ekranının HD+ çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor.

TÜV Rheinland kayıtlarına göre, Motorola Moto G50 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4850 mAh kapasiteli pilinden alacak. Telefonla birlikte 20W şarj adaptörünün geleceği belirtilse de, 3C kayıtlarında şarj hızı 10W olarak gösteriliyor. 48 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 13 megapiksel ön kamera telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER