Teknoloji

Motorola Moto G50 için bir sızıntı daha

Motorola Moto G50, geçtiğimiz gün TENAA belgelerinde görülmüştü. Böylelikle akıllı telefonun tasarımı hakkında fikir edinmek de mümkün olmuştu. Bugün de akıllı telefonu gösteren yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Çentikli düz ekran ve üçlü arka kamera sistemi bu fotoğraflarla bir kez daha doğrulanıyor.

Moto G50 uzun süre boyunca Ibiza kod adıyla anılmıştı. Akıllı telefon, mavi ve gri renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Parmak izi tarayıcısı arka panelde bulunan telefonun güç butonu, ses kontrol tuşları ve Google Asistan tuşu da sağ kenarda yer alıyor.

Paylaşılan görsellerden birinde telefonun alt kenarı kısmen de olsa görülüyor. Burada 3.5 mm. kulaklık jakı da hemen fark ediliyor. Alt kenarda USB-C girişi ve hoparlör ızgarası da mevcut.

motorola moto g50Motorola Moto G50, 48 megapiksel ana arka kamerayla gelecek. Telefonun arkasındaki “48 MP Quad Pixel” yazısı da bunu doğruluyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak olması ve 10W şarj desteğine sahip 5000 mAh pil taşıyacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER