Teknoloji

Motorola Moto G 849 TL’lik fiyat etiketiyle Türkiye’de

Motorola’nın geçtiğimiz kasım ayında düzenlediği bir etkinlikte tanıttığı Android telefonu Moto G, Brightstar Türkiye tarafından Türkiye’de satışa sunuldu.

motorola-moto-g-131113

4.5 inç, 1280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, 1.2 GHz dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci, 2070 mAh kapasiteli batarya gibi teknik özellikler Motorola Moto G’nin çatısı altına toplanıyor. 1 GB RAM barındıran telefonun 8 GB ve 16 GB kapasiteli iki farklı versiyonu bulunuyor. Konuyla ilgili olarak gönderilen basın bülteninde 849 TL’lik fiyatın hangi seçeneğe ait olduğu belirtilmese de, 8 GB’lığın fiyatının olması daha mantıklı görünüyor.

Motorola Moto G’nin arkasında 5 megapiksel, 720p video kayıt yetenekli, otomatik odak ve LED flaşlı kamera yer alırken önde de 1.3 megapiksel çözünürlük destekli ikinci bir kamera yer alıyor.

Android 4.4 KitKat ile çalışan Motorola Moto G sahiplerine hem en güncel Android sürümünü kullanma, hem de ortalamanın üstü olarak nitelendirilebilecek teknik özelliklere 849 TL gibi, Türkiye şartlarında makul sayılabilecek bir fiyattan erişme fırsatı sunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER