Teknoloji

Motorola Moto E5 Plus’ın özellikleri benchmark testiyle ortaya çıktı

Motorola cephesinde gözler şu sıralarda yoğun biçimde sızan G6 serisine çevrilmiş olsa da, şirketin heybesinde başka telefonlar da var gibi görünüyor. Bu cihazlardan birisi de uygun bir fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen Motorola Moto E5 Plus.

Moto E5 Plus’a ait olduğu söylenen ilk fotoğraflar mart ayının ikinci yarısında gün yüzüne çıkmıştı. Söz konusu fotoğraflarda cihazın ön ve arka yüzü görülmüş, ancak cihazda bulunması beklenen özellikler konusunda bir ipucu verilmemişti. Moto E5 Plus’ın bileşenleriyle ilgili olarak yolu gözlenen somut ipucu, internete sızan benchmark testi sonuçlarıyla geldi.

Geekbench üzerinde gerçekleştirilen benchmark testine göre, Moto E5 Plus’ta Qualcomm Snapdragon 430 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 3 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 8.0 Oreo işletim sistemiyle çıkacağı görülüyor. Motorola’nın diğer telefonlarında olduğu gibi, Moto E5 Plus’ta da neredeyse stok Android deneyimini sunması bekleniyor.

motorola moto e5 plusMotorola Moto E5 Plus için henüz ortada resmi bir tanıtım tarihi bulunmasa da, cihazın benchmark testinin sızması bu tarihin çok uzak olmadığını düşündürüyor. Moto E5 Plus’ın da yakın zamanda G6 serisiyle birlikte resmiyet kazanması şaşırtıcı olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER