Teknoloji

Motorola Edge S için tanıtım öncesi bir sızıntı daha

motorola edge s

Motorola Edge S bugün itibarıyla resmen gözler önüne çıkacak. Qualcomm Snapdragon 870 işlemcili ilk cihaz olan Edge S, daha önceki sızıntılarda görülmüştü. Tanıtım öncesinde ortaya çıkan yeni bir afiş, akıllı telefonun arka panelini detaylı biçimde gösteriyor.

Motorola Edge S’in arkasında dörtlü bir kamera sistemi bulunuyor. Bu dört kamera, ekranın sol üst köşesine kare formatında dizilmiş şekilde görünüyor. Gri ve mavi olarak tanımlanabilecek renk seçenekleri de son sızıntının gösterdikleri arasında bulunuyor.

Afişte tanıtım etkinliğinin bugün gerçekleştirileceği de hatırlatılıyor. Etkinlik, Çin’de yerel saatle 19:30’da başlayacak. Bu da Türkiye saatiyle 14:30’da Motorola Edge S’in gözler önüne çıkacağı anlamına geliyor.

Motorola Edge S, 6.7 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü bir ekrana sahip. Dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 64 megapiksel sensörün üstleneceği söyleniyor. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil verecek. Snapdragon 870 işlemcili telefonun Çin dışında satılıp satılmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER