Teknoloji

Motorola Edge serisinin yeni üyelerinin tanıtım tarihi belli oldu

motorola edge 30
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Motorola Edge (2022) bir süre önce tanıtılmıştı. Akıllı telefon MediaTek Dimensity 1050 işlemcili ilk telefon olarak gözler önüne çıkmıştı. Şirket Edge ailesine yakında yeni üyeler eklemeye hazırlanıyor. Motorola 8 Eylül’de düzenleyeceği etkinlikle üç yeni Edge telefonunu gözler önüne çıkaracak.

Motorola tarafından Twitter’da paylaşılan kısa videoda üç yeni telefonun işaretini görmek mümkün oluyor. Etkinlik için “#findyouredge” (Edge’ini bul) etiketinin kullanılması da odak noktasında Edge serisinin bulunacağını gözler önüne seriyor. Şirket bu telefonların adı konusunda ise henüz bir ipucu vermiş değil.

Çin’de piyasaya çıkan Moto X30 Pro ve S30 Pro modellerinin uluslararası pazara Edge serisi altında açılması muhtemel görünüyor. X30 Pro’da Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 144 Hz ekran ve 200 megapiksel ana kamera gibi özelliklerin bulunması dikkat çekiyor. 125W kablolu şarj desteğine sahip 4610 mAh pil de göze çarpan bir diğer özellik oluyor.

S30 Pro’da ise Snapdragon 888 Plus işlemci, daha küçük bir 144 Hz ekran ve 50 megapiksel ana kamera mevcut. Bu telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 68W kablolu şarj desteğine sahip 4400 mAh pil veriyor.

Motorola Edge serisinin yeni üyeleri hakkında 8 Eylül yaklaştıkça yeni bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER