Teknoloji

Motorola Edge X30 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı

motorola edge x30 pro

Motorola Edge X30 Pro 2 Ağustos’ta gözler önüne çıkacak. 200 megapiksel ana kamerayla gelecek olan telefonu kalbinde Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunacağı da şimdiden biliniyor.

Motorola’nın tanıtımdan önce heyecanı artırmak için yaptığı son paylaşımlar da telefonun tasarımını gözler önüne seriyor. Arka panelin sol üst köşesine yerleştirilen kamera modülünde bir büyük lensin ve hemen altında küçük bir dikdörtgenin içinde iki küçük lensin bulunduğu görülüyor.

Edge X30 Pro’nun dikkat çeken özelliklerinden birisi de 100W şarj desteği olacak. Geçtiğimiz mart ayında bir Lenovo yöneticisi, Weibo hesabından 125W şarj adaptörü fotoğrafı paylaşmış ve adaptörün ağırlığının sadece 125 gram olduğunu belirtmişti. Bu adaptörün Edge X30 Pro’nun kutusundan çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

Motorola Edge X30 Pro 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla TENAA kayıtlarında da boy göstermişti. Kutusundan Android 12 ile çıkacak olan telefonun dokuz renk seçeneğiyle raflardaki yerini alması beklense de, henüz bu konuda bir işaret gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER