Teknoloji

Motorola Edge 50 Fusion, Snapdragon 6 Gen 1 ile gelecek

motorola edge 30 fusion

Motorola Edge 50 Pro, 3 Nisan’da Hindistan’da gözler önüne çıkacak. Görünen o ki, bu telefon tek başına tanıtılmayacak. Daha uygun fiyatlı Motorola Edge 50 Fusion modelinin de Edge 50 Pro’ya eşlik etmesi bekleniyor. Bu akıllı telefon şimdi de Geekbench’in veri tabanında boy gösterdi.

Edge 50 Fusion, Geekbench’in testinden tek çekirdek performansıyla 913, çoklu çekirdek performansıyla da 2629 puan aldı: Test sonucu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 6 Gen 1 işlemcinin bulunduğunu ve bu işlemciye 6 GB RAM’in eşlik ettiğini gösteriyor.

motorola edge 50 fusion

Akıllı telefon kutusundan Android 14 ile çıkacak. Benchmark testi bunun dışında başka bir bilgi vermiyor. Ancak geçmiş sızıntılar Gorilla Glass 5 camla korunan 6.7 inç pOLED ekran, 50 megapiksel ana kamera, 32 megapiksel ön kamera, 68W şarj destekli 5000 mAh pil gibi özellikleri göstermişti

Motorola Edge 50 Fusion üç farklı renk seçeneğiyle gelecek

Edge 50 Fusion, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasıyla gelecek. Renk seçenekleri pembe, yeşil ve mavi olacak. Mavi modelde arka panel suni deriyle kaplanacak. Edge 50 Fusion’ın kesin tanıtım tarihi konusunda henüz resmi bir bilginin gelmediğini hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER