Teknoloji

Motorola Edge 20 ve Edge 20 Pro TENAA kayıtlarında görüldü

motorola edge 20

Motorla Edge 20 ve Edge 20 Pro olduğu düşünülen iki akıllı telefon, Çin’in resmi sertifika kurulu TENAA’nın belgelerinde görüldü. Telefonların özelliklerinin sızıntılarla benzerlik göstermesi, Edge 20 ve Edge 20 Pro olma ihtimallerini kuvvetlendiriyor.

Standart Edge 20’nin kalbinde 2.4 GHz bir işlemcinin bulunduğu görülüyor. Bunun Snapdragon 778G’nin ana çekirdeklerinin frekansı olduğunu hatırlatmakta fayda var. Pro versiyon ise periskop lens ve 3.2 GHz işlemciyle görülüyor. Bu işlemcinin de Snapdragon 870 olduğu düşünülüyor.

Edge 20 Çin’e 6, 8 ve 12 GB RAM ve 128, 256, 512 GB depolama alanı seçenekleriyle gelecek. TENAA kayıtlarında ana kameranı çözünürlüğü genellikle açıkça belirtilse de, bu sefer sadece “8 megapikselden fazla” ibaresi yer alıyor.

Edge 20

Kayıtlardaki görseller Edge 20’nin arkasındaki kamera sisteminin trafik ışıkları gibi dikey biçimde sıralanacağını gösteriyor. Üç büyük lensin yer aldığı arka panel Motorola’nın mavi olarak tanımladığı renk seçeneğiyle görülüyor. Ancak Motorola’nın en az beş renk seçeneği sunması bekleniyor.

Edge 20 Pro ise ikilinin amiral gemisi olacak. Akıllı telefon görsel açıdan Edge 20’den farklı görünmeyecek. Temel fark, periskop kamera için kare bir lensin kullanılması olacak. Edge 20’yle aynı bellek seçeneklerine sahip olan telefonun kamera özellikleri belirsizliğini koruyor.

Motorola Edge 20 ve Edge 20 Pro OLED ekranlar ve özel Google Asistan butonuyla gelecek. Telefonlarla ilgili diğer detayların önümüzdeki günlerde fazlalaşması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER