Teknoloji

Motorola Edge 20 Fusion’ın özellikleri için resmi paylaşım geldi

Motorola Edge 20 Fusion, 17 Ağustos’ta resmen gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonun ilk durağı Hindistan olacak. Motorola tarafından yapılan paylaşımlar, telefonun hem tasarımını hem de özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Edge 20 Fusion, Hindistan’da Flipkart tarafından satılacak. Tanıtım sayfasında akıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 800U işlemcisinin bulunacağı görülüyor. Edge 20 Fusion’ın önünde 32 megapiksel kamera bulunuyor.

Arka tarafta ise ana kamera görevini 108 megapiksel sensör üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel olduğu düşünülen derinlik sensörü de sistemi tamamlıyor.

motorola edge 20 fusionEdge 20 Fusion 90 Hz 10-bit AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın büyüklüğü ise 6.7 inç. Parmak izi tarayıcısı kenarına yerleştirilen telefonda 13 5G bandı destekleniyor. Akıllı telefon kutusundan Android 11 işletim sistemiyle çıkacak.

USB-C girişi de bulunan Motorola Edge 20 Fusion, iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonun diğer özellikleri için açıklama gelmese de, tasarım ve doğrulanan özellikler Edge 20 Fusion’ın Edge 20 Lite’ın işlemcisi değiştirilmiş bir versiyonu olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER