Teknoloji

Moto X4 çift kamera ve 3800 mAh pille 30 Haziranda tanıtılabilir

moto x4Lenovo’nun çatısı altındaki Motorola için haziran ayı oldukça hareketli geçiyor. Ayın ilk gününde tanıtılan Moto Z2 Play’e ay bitmeden yeni modellerin de katılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Moto X4 de Moto Z2 Force ve Moto G5 Plus ile muhtemel yeni modeller arasında sayılıyor.

Orta segmentte konumlanması beklenen X4’ün yurt dışı fiyat etiketinde 325 dolar civarı bir rakamın yazması öngörülüyor. Akıllı telefonun 30 Haziranda resmen görücüye çıkacağı iddia ediliyor. Ancak telefonun raflarda yerini alması içinse biraz daha beklemenin gerekeceği söyleniyor.

X4 ile ilgili yeni bilgiler muhtemel tanıtım tarihiyle sınırlı kalmıyor. Telefonun kasasında ana materyal olarak camın kullanıldığı ve arkasında iki kameranın bulunduğu da gelen haberler arasında yer alıyor.

X4’te Qualcomm Snapdragon 660 işlemci bulunacağı daha önce ortaya çıkmıştı. Telefonun kasasının IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip olacağı da bir süredir konuşuluyor.

Moto X4 5.5 inç ekran taşıyacak

Akıllı telefonda 1080p çözünürlüklü 5.5 inç ekranın bulunması bekleniyor. 3800 mAh kapasiteli pilin Qualcomm Quick Charge 3.0 teknolojisinin varlığı sayesinde kısa sürede dolması öngörülüyor. USB-C desteği de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER