Teknoloji

Moto E4 ve Moto E4 Plus metal gövdeyi düşük fiyattan sunuyor

moto e4 plus

Şık görünümlü, buna rağmen makul fiyatlı bir giriş seviyesi akıllı telefon arayanlar için yeni bir seçenek var. Bir süredir dedikoduları ortalıkta dolaşan Moto E4 ve Moto E4 Plus resmiyet kazandı.

Her iki telefon da metal gövdeye sahip, Moto E4 Plus bunu 5.5 inç HD ekran ve 5000 mAh gibi devasa kapasiteye sahip bir pille buluşturuyor.

Karşılaştıracak olursak, Samsung Galaxy S8+ gibi, büyük ekranlı bir amiral gemisi telefonda bile 3500 mAh kapasiteli pil bulunuyor. 5000 mAh gibi daha yüksek bir kapasite, daha düşük çözünürlüklü ekran ve daha mütevazı işlemciyle birlikte düşünüldüğünde, Moto E4 Plus epey uzun süre boyunca çalışacaktır.

moto e4 plus

Bu 5000 mAh kapasiteli pilin hızlı şekilde dolması gerektiğini de düşünen Lenovo, E4 Plus’ın kutusuna 10 W hızlı şarj adaptörünü de eklemeyi ihmal etmeyecek.

Diğer teknik özellikler bakımından giriş ile orta segment arası bir tablonun çizildiğini söyleyebiliriz. 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel çözünürlüklü ve flaşlı kamera, parmak izi okuyucusu, dört çekirdekli işlemci ve 4G desteği bu telefonda mevcut.

E4 Plus Android 7.1 ile çalışıyor. Telefonun bu ay içinde yurt dışında, 179.99 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması bekleniyor.

Standart Moto E4 modeli ise “Plus” modeline göre daha düşük profil çiziyor. 5 inç HD ekran, dört çekirdekli işlemci, 8 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel ön kamera, 2800 mAh kapasiteli pil ve 4G de bu telefonun özellikleri arasında bulunuyor.

Moto E4 de bu ay itibarıyla yurt dışında piyasaya sunulacak. Bu telefonun yurt dışı fiyatı da 130 dolar veya 130 pound olarak belirlendi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER