Teknoloji

Montblanc Summit 3 Wear OS 3 ve lüksü bir arada sunuyor

montblanc summit 3

Google I/O 2022’de yakında Samsung dışındaki üreticilerin de Wear OS 3 işletim sistemli akıllı saatler çıkaracağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından Wear OS 3 işletim sistemli akıllı saatini duyuran ilk marka Montblanc oldu. Montblanc Summit 3, lüksü ve teknolojiyi bir arada sunuyor.

Summit 3’teki en önemli değişiklik olarak Wear OS 3’ün varlığı öne çıkıyor. Ancak Summit 2’deki Qualcomm Snapdragon Wear 3100 işlemcinin yerini Snapdragon Wear 4100+’ın alması da bir diğer önemli değişiklik oluyor. Dolayısıyla kullanıcıları daha hızlı ve pil ömrü daha uzun bir saatin beklediği söylenebilir.

Lüks ve şık tasarımı da Summit 3’ü etkileyici kılan özellikler arasında yer alıyor. Titanyum kasalı saat için hem deri hem de kauçuk kayış seçenekleri sunuluyor. Bazı kadran seçenekleri ise şirketin 1858 Geosphere gibi popüler mekanik modellerinden ilham alıyor. Kandaki oksijen seviyesinin ölçülebilmesi, uyku takibi ve Google Pay desteği de saatte kullanıcıları bekleyen özellikler arasında.

montblanc summit 3Montblanc Summit 3 15 Temmuz’da dünya genelinde satışa sunulacak. Akıllı saatin Avrupa fiyatı 1250 avro, ABD fiyatı ise 1290 dolar olarak açıklandı. Fossil, Mobvoi, Samsung ve Google’ın daha uygun fiyatlı Wear OS 3 saatleri de yakında kullanıcılarla buluşacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER