Eğlence

Monster Hunter World PS4, Xbox One ve PC’de oyuncularla buluşacak

monster hunter worldÜnlü oyun stüdyosu Capcom, Japonya’da fazlasıyla popüler olan Monster Hunter serisine yeni bir oyun daha ekledi. Monster Hunter World 2018’in başlarında PS4, Xbox One ve PC’de oyuncularla buluşacak.

Oyun hakkındaki detaylar şimdilik sınırlı olsa da; paylaşılan ilk video, yeni oyunun serinin görsel açıdan en etkileyici oyunu olacağını gösteriyor.

Serinin bugüne kadar çıkan diğer oyunları PlayStation 2, Wii ve 3DS gibi sistemlerin teknik kısıtlamaları çerçevesinde geliştirilmişti. Dolayısıyla yeni donanıma geçiş yapmak, oyuna görsel anlamda önemli bir sıçrama yaşatmış gibi görünüyor.

Monster Hunter World bir tür sürpriz niteliği taşıyor

Capcom aynı zamanda 2017 sona ermeden Monster Hunter XX’i Nintendo Switch’e getireceğini açıklamıştı. Dolayısıyla Monster Hunter World’ün çıkışını bir tür sürpriz olarak nitelemek yanlış olmayacaktır. Yeni oyunun oynanışı da serinin diğer oyunlarından oldukça farklı görünüyor. Özellikle avlanma kısmında daha akıcı ve açık bir yaklaşımın izlenmiş olması dikkat çekiyor. Capcom’un geleneksel oyunları Nintendo Switch’te sürdürmesi ve daha güçlü konsollar için World’ü geliştirmesi muhtemel görünüyor.

İLGİLİ HABERLER