Teknoloji

Misfit Vapor akıllı saat ekim ayında satışa sunulacak

misfit vaporMisfit Vapor adını taşıyan akıllı saatini yılın ilk günlerinde CES 2017’de duyurmuştu. Şirket, Android Wear işletim sistemli akıllı saatinin yaz aylarında piyasaya sürüleceğini açıklamıştı. Ancak Misfit’in son duyurusu, evdeki hesabın çarşıya uymadığını gösteriyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Vapor’ın ekim ayı itibarıyla satışa sunulacağı belirtildi. Planlanan takvimdeki bu küçük sapma dışında gündemde Vapor ile ilgili bir değişiklik bulunmuyor.

1.39 inç AMOLED dokunmatik ekrana sahip akıllı saat, Qualcomm Snapdragon 2100 işlemci taşıyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Bluetooth ve Wi-Fi bağlantı desteğine sahip akıllı saat, 50 metre derinliğe kadar suya dayanabiliyor. Google Assistant desteğine sahip akıllı saat, yerleşik mikrofonu aracılığıyla verilen komutları algılayabiliyor.

Misfit Vapor yuvarlak ekranlı akıllı saat açığını kapatıyor

Vapor, Pebble’ın gidişiyle oluşan yuvarlak ekranlı akıllı saat açığını kapatmaya talip gibi görünüyor. Pebble’ı satın alan Fitbit, Ionic adını taşıyan yeni akıllı saatini bu hafta içinde görücüye çıkarmıştı. Kare ve büyük bir ekran taşıyan Fitbit Ionic’e karşı Misfit Vapor, daha ince bir alternatif olarak nitelenebilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER