Teknoloji

Misfit Vapor 2 NFC ve yerleşik GPS desteğiyle geliyor

misfit vapor 2

Misfit Vapor 2 hakkındaki ilk somut işaretler kısa süre önce ortaya çıkmıştı. Akıllı saat sonunda resmiyet kazandı. Vapor 2, çok yakında 249.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Orijinal Misfit Vapor ile yeni versiyon arasında çok büyük farklar bulunmuyor. NFC desteği ve ekrandaki değişiklikler, yeni versiyondaki en önemli yenilikler olarak öne çıkıyor. Orijinal Vapor’da 326 ppi olan piksel yoğunluğu Vapor 2’de 328 ppi’a yükseliyor. Bağımsız GPS de yeni modeldeki önemli değişikliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

Orijinal Misfit Vapor için sadece 44 mm. boyut seçeneği bulunuyordu. Vapor 2 ise 41 ve 46 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneğiyle potansiyel kullanıcıların karşısına çıkıyor.

AMOLED dokunmatik ekrana sahip olan akıllı saatte yine Wear OS işletim sistemi tercih edilmiş. Akıllı saatin kalbinde ise Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci bulunuyor. Kısa süre önce Snapdragon Wear 3100’ün tanıtılmış olması, Vapor 2’nin işlemci konusunda zayıf kalmasına yol açıyor.

Misfit Vapor 2 Google Asistan entegrasyonu sunuyor

Pek çok akıllı saat gibi, Misfit Vapor 2 de kalp atış hızı monitörüyle geliyor. Yerleşik Google Asistan desteği de akıllı saatin özellikleri arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER