Teknoloji

Misfit Vapor 2 resmi duyuru öncesinde internette boy gösterdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Misfit bir süredir yeni ürün duyurusu yapmamış olsa da, internete düşen sızıntılar yakında bu durumun değişeceğini ortaya koyuyor. Şirketin Vapor isimli akıllı saatinin yeni versiyonu, Avrupa’da pek çok perakende zincirinin internet sitesinde boy gösterdi. Söz konusu saat, tahmin edilebileceği üzere, Misfit Vapor 2 adını taşıyor.

Wear OS işletim sistemiyle çalışan dördüncü nesil bir akıllı saat olan Vapor 2’nin kalbinde hangi işlemcinin bulunduğu henüz bilinmiyor. Ancak bu işlemcinin geçtiğimiz ay duyurulan Qualcomm Snapdragon Wear 3100 olmasına pek ihtimal verilmiyor.

Vapor 2 ile Vapor arasındaki en önemli fark ise ekran olacak gibi görünüyor. Gelen bilgilere göre, Vapor 2’de 1.4 inç büyüklüğünde 454 x 454 piksel büyüklüğünde bir ekran bulunuyor. Kalp atış hızı sensörü ve GPS’in varlığı da özellik listesinde öne çıkan unsurlar olurken, akıllı saatin atılan adımları ve yakılan kalorileri de sayabildiği belirtildi. Uyku takibi ve alarm özelliklerinin olmayışı ise Vapor 2’nin en önemli eksikleri olarak göze çarpıyor.

Misfit Vapor 2 için iki farklı boyut seçeneği sunulacak

Misfit Vapor 2 için 41 ve 46 mm. olmak üzere iki farklı boyut seçeneği sunulacak. Ancak sızan görsellerden birinde “36 mm. ekran” ibaresinin geçmesi biraz kafa karıştırıyor. Hollandalı e-ticaret sitesi Coolblue‘da her iki versiyonun da 230 avro karşılığında satılacağı belirtilse de, kesin bilgi için resmi duyuruyu beklemek gerekiyor. Coolblue’da Vapor 2’nin satışta olmayan ürün olarak etiketlendiğini belirtmekte de fayda var.

İLGİLİ HABERLER