Teknoloji

Microsoft’un yeni Android telefonuna ait teknik özellikler sızdı

Microsoft Android telefonlar sunmayı sürdürmeye niyetli gibi görünüyor. UnwiredView sitesinin sızdırdığı bazı teknik özelliklere AnTuTu benchmark uygulamasının sitesinde rastlanmış ve bunların Android tabanlı yeni Nokia X ailesi telefonuna ait olduğu iddia ediliyor.

nokia-x-ailesi-240214

Sızan bilgilere göre yeni nesil Android telefonunda 4.3 inç, 480 x 800 piksel çözünürlüklü ekran, 5 megapiksel arka kamera, 0.3 megapiksel ön kamera, 1.2 GHz çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 200 işlemci, 1 GB RAM ve 4 GB dahili hafıza gibi başlıca teknik özellikler bulunuyor.

Teknik özelliklere bakıldığında ağızları açık bakan unsurlar görmüyoruz. Ancak zaten Nokia X ailesinden de böyle bir beklentimiz yok. Nokia X’in şu anda Türkiye’de de satılan orijinal versiyonunda 1 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, 4 inç WVGA ekran, 512 MB RAM, 4 GB dahili hafıza, microSD desteği, 3.2 megapiksel arka kamera, 1500 mAh pil ve çift SIM kart desteği gibi başlıca özellikler barındırıyordu. “Nokia X2” olarak anabileceğimiz Android telefon da muhtemelen selefiyle aynı ayarda, ancak zamanın ruhuna uygun şekilde daha hızlı işlemci, daha fazla RAM ve biraz daha büyük ekran barındıracak şekilde gelecek.

İlgili >> BGR

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER