Teknoloji

Microsoft Xbox One fiyatında indirime gitti

xbox one

microsoft xbox oneMicrosoft Xbox One oyun konsolunun fiyatında indirime gitti. Bu indirimin ardından Xbox One, ABD’de 299 dolar karşılığında satılacak. Bu indirim, Microsoft’un önümüzdeki günlerde E3 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte yenilenmiş bir Xbox One modelini tanıtması ihtimalini artırıyor.

Söz konusu indirim, 13 Hazirana kadar devam edecek. E3 konferansının da bu tarihte başlayacak olması, Microsoft’un indirim planını konferansa göre hazırladığını gösteriyor. Etkinlikte tanıtılacak yenilenmiş Xbox One’ın mevcut versiyondan yüzde 40 oranında daha ince bir kasaya sahip olması bekleniyor.

microsoft-xbox-one-indirim-010616Xbox One satış fiyatında yapılan indirim için bir bitiş tarihi açıklansa da, yeni versiyonun duyurulmasıyla birlikte stokların tamamen eritilmesi amacıyla indirimin kalıcı hâle gelebileceği de belirtiliyor.

Microsoft’un E3 etkinliğinde görücüye çıkaracağı yeni ürünlerin yenilenmiş Xbox One ile sınırlı kalmayacağı konuşuluyor. Chromecast benzeri bir cihazın ve bir set üstü kutusunun da etkinlikte tanıtılması bekleniyor. Söz konusu cihazlar, Xbox oyunlarını başka ekranlara aktarmak ve basit Xbox One oyunlarına ve uygulamalarına erişmek için kullanılacak. Şirket, E3 etkinliğini de 13 Haziran tarihinde gerçekleştirecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 19:30’da başlayacak.

İLGİLİ HABERLER