Teknoloji

Microsoft Xbox için yeni bir gece modu geliştiriyor

microsoft xbox gece modu oyun

Microsoft, Xbox konsolları için yeni bir gece modu üzerinde çalışıyor. Yazılım devi, cum günü, Alpha Skip-Ahead halkasındaki Xbox Insider’lar ile bu gece modunu test etmeye başladı. Bu, Xbox sahiplerinin ekranlarını, denetleyici LED parlaklığını ve hatta Xbox güç düğmesini karartmasına olanak tanıyor.

Gece modu, farklı karartma seviyeleri ve isteğe bağlı bir mavi ışık filtresi dahil olmak üzere birçok özelleştirmeye sahip. Ayrıca Microsoft, Xbox sahiplerinin bu gece modunda kumandalarındaki LED parlaklığını kısmalarına ve Xbox güç düğmesi ışığını kısmalarına veya kapatmalarına izin veriyor. Ayrıca bir Xbox’ı sistem genelinde karanlık moduna geçirecek ve gece modu etkinleştirildiğinde HDR’yi devre dışı bırakacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Bu Xbox gece modu elle açılıp kapatılabileceği gibi, gün batımında etkinleştirecek ve gün doğumunda devre dışı bırakacak otomatik bir programa göre de ayarlanabilir. Microsoft şu anda bunu Xbox Insider kullanıcıları ile test ediyor. Bu nedenle önümüzdeki haftalar, tüm Xbox konsollarına gelmeden önce bu özelliğin çeşitli test kanallarında ince ayarlamalarıyla geçecektir.

xbox kumanda gece modu

İLGİLİ HABERLER