Teknoloji

Microsoft Telefonunuz çok yakında telefonunuzdaki kişileri gösterecek

Microsoft Telefonunuz uygulaması çok yakında telefonunuzdaki kişile

Pandemi sırasında evden çalışırken iş arkadaşlarıyla kolay şekilde iletişim kurmak giderek daha önemli hâle geliyor. Bu nedenle Microsoft, Teams için sürekli güncellemeler çıkarıyor. Ne var ki, yazılım devi Telefonunuz uygulaması üzerinden kullanıcıların Windows 10 üzerinden akıllı telefonlarını kullanarak iletişim kurmalarına yönelik de iyileştirmeler yapıyor.

Görünüşe göre Microsoft, Telefonunuz uygulaması içinde çok yakında yeniden tasarlanmış bir ayarlar sayfası ve aynı zamanda tüm akıllı telefon kişilerini gösteren özel bir sayfa hazırlıyor.

Microsoft Telefonunuz için yenilikler

Uygulamanın ayarlar menüsü yeniden tasarlanarak daha düzenli gösteriliyor. Şimdi Genel, Cihazlarım, Özellikler, Kişiselleştirme, Yardım ve Geri Bildirim ve Hakkında bölümlerinin tek bir sayfada gösterilen ayarlardan farklı olarak kendi menüleri bulunuyor. Cihazlarım bölümü de ilginç yenilikler kazanıyor. Çok yakında birden fazla akıllı telefonu olan kullanıcılar Microsoft’un Telefonunuz uygulamasıyla aynı anda kullanma imkanı bulacaklar.

Buna ek olarak uygulamanın bildirim tepsisine yeni bir unsur ekleniyor. Bir kişiyi gösteren simge ve üç tane çizgi, kullanıcıların çok yakında akıllı telefonlarındaki tüm kişilere erişebileceklerini işaret ediyor.

Bu iki yeni özellik de geliştirme aşamasında görülüyor. Resmi olarak tüm kullanıcılara sunulması için biraz daha zaman geçmesi gerekiyor.

O zamana kadar Telefonunuz uygulamasını PC’nize ve Android telefonunuza yükleyerek telefonunuza gelen mesajlarınıza bilgisayardan cevap verme, telefondaki fotoğraflara erişme, telefonun akıllı telefonunu Windows 10 PC’ye yansıtma ve görüşmeleri bilgisayar üzerinden gerçekleştirme gibi işleri yerine getirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER