Teknoloji

Microsoft Office iOS uygulamalarını sürükle-bırak desteğiyle güncelliyor

microsoft office iosMicrosoft Office iOS uygulamaları için hazırladığı yeni güncellemeyi yayınladı. iTunes App Store üzerinden kullanıcılarla buluşan güncelleme, Office uygulamalarını kullananlara hayatlarını kolaylaştıracak çeşitli yenilikler sunuyor.

Güncellemenin getirdiği yenilikler arasında “sürükle-bırak” özelliği öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde iPhone ve iPad sahibi olan Office 365 aboneleri; belgelerine, sunumlarına ve tablolarına diğer Office uygulamalarından veya OneDrive’dan rahatlıkla içerik ekleyebilecek. Microsoft’un OneDrive iOS uygulamasına da “sürükle-bırak” özelliğini eklediğini belirtmekte fayda var.

Office iOS uygulamalarını kullananlar “sürükle-bırak” desteğinden sadece OneDrive aracılığıyla yararlanmayacak. SharePoint ve iMessage gibi uygulamalardan da bu yöntemle dosya alınabilecek veya bu uygulamalara dosya aktarılabilecek.

Microsoft Office iOS uygulamaları ile ortak çalışma yürütmek kolaylaşıyor

Microsoft Office iOS uygulamaları için yayınlanan son güncelleme; Word, PowerPoint ve Excel üzerinde ortak çalışmayı da kolaylaştırıyor. Kullanıcılar bundan böyle ortak bir belge, sunum ve tablo üzerinde kimin çalıştığını görebilecek. Çalışma arkadaşı tarafından yapılan değişiklikler de güncellemeyle birlikte gözlemlenebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER