Teknoloji

Microsoft’tan Fortnite’a özel Xbox One S konsolu geliyor

xbox one s fortnite

Microsoft, Xbox One S oyun konsolunun Fortnite‘a özel bir versiyonunu hazırlıyor gibi görünüyor. WinFuture‘un haberine göre Microsoft, önümüzdeki haftalarda Xbox One S’in mor renkli versiyonunu çıkaracak. Bu versiyon Fortnite tutkunlarına hitap eden özel bir paketin içinde olacak

Xbox One S Fortnite Limited Edition konsolun “Dark Vertex” kaplamasını ve 2000 V-Bucks oyun parasını barındıracağı söyleniyor. Bu paket bir aylık Xbox Live Gold, EA Access ve Xbox Game Pass abonelikleriyle de gelecek.

Microsoft’un bu yeni renk seçeneğini ne zaman tanıtacağı bilinmiyor. Ancak bunun 1 TB kapasiteli ve Blu-ray optik sürücülü versiyonunun başlangıca özel yurt dışı fiyatı 299 dolar olacak. Microsoft bir oyun için özelleştirilmiş Xbox One S konsolunu ilk kez çıkarmıyor. Şirket daha önce de Minecraft‘ın özel bir versiyonunu çıkarmıştı. Bu konsolda Minecraft blokları da ona eşlik ediyordu.

xbox one s fortnite

Microsoft, E3 kapsamında 9 Haziran Pazar akşamı saat 11’de bir basın toplantısı düzenleyecek. Şirketin bu yıl epey ses getirecek bir etkinliğe hazırlandığı söyleniyor. Mor renkli Xbox One S de Microsoft’un E3 duyurularından biri olacak gibi görünüyor.  Ayrıca Microsoft’un xCloud oyun yayın servisi hakkında da konuşmasını bekliyoruz. Ayrıca Gears 5 adlı yeni bir oyun, Fable‘ın yeni versiyonu ve “Anaconda” kod adlı gelecek nesil Xbox konsoluyla ilgili son haberler de beklentiler arasında bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER