Teknoloji

Microsoft Cyberpunk 2077 için özel bir Xbox One X konsolu çıkarıyor

microsoft cyberpunk 2077

Microsoft Cyberpunk 2077 oyunu için özel bir Xbox One X konsolu tasarladı. Kısıtlı sayıda üretilen bu konsol karanlıkta ışıldayan çıkartmalar, lazer oymalar, ön tarafa yerleştirilmiş mavi renkli LED lamba ve özelleştirilmiş paneller içeriyor. Microsoft, pakete özelleştirilmiş bir Xbox One kumandası da ekledi. Xbox One X Cyberpunk 2077 paketi haziranda çıkacak.

Bu özel konsol şimdiye kadar gördüğümüz en özenle hazırlanmış Xbox One X tasarımlarından bir tanesi. Xbox One X’in bu özel versiyonunun haziran ayında çıkması, Cyberpunk 2077’nin çıkışından üç ay önce bu konsolun satın alınabileceğini gösteriyor.

Microsoft, konsol için bir tanıtım videosu da hazırladı. Videonun başlığı “1TB Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition Bundle” adını taşıyor. Bu paket eylül ayında çıkacak oyunun bir kopyasını içermeyecek. Microsoft fiyat veya tam çıkış tarihi gibi bilgileri paylaşmadı, ancak son zamanlarda konsolla ilgili ipuçlarını sosyal medya üzerinden veriyor.

Microsoft, bu Xbox One X paketini tanıtmak için Xbox ana sayfasını bile saldırıya uğramış gibi bir görüntüye soktu. Anlaşılan o ki, oyunun tanıtım videosu Microsoft’un daha önce planladığı duyuru tarihi olan 20 Nisan’dan önce görünmüş oldu.

İLGİLİ HABERLER