EğlenceTeknoloji

Cyberpunk 2077 oyununu bekleyenler için üzücü haber

cyberpunk 2077 için yeni güncelleme

CD Projekt Red’in rol yapma oyunu Cyberpunk 2077‘nin çıkışı 16 Nisan’dan 17 Eylül’e ertelendi. Oyun stüdyosu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Şu anda oyunun tam ve oynanabilir olduğu bir aşamadayız, ancak hala yapılması gereken işler var.” dedi.

Stüdyo, “Night City muazzam – hikayeler, içerik ve ziyaret edilecek yerlerle dolu, ancak hepsinin büyüklüğü ve karmaşıklığı nedeniyle, oynatma testini, sabitlemeyi ve cilalamayı bitirmek için daha fazla zamana ihtiyacımız var. Cyberpunk 2077’nin bu nesil için en büyük başarımız olmasını istiyoruz ve erteleme lansmanı bize oyunu mükemmelleştirmek için gereken değerli ayları verecektir.” açıklamasını da ekledi.

Cyberpunk 2077 zengin içeriklere sahip

Cyberpunk 2077 için çalışmalar 2013 yılına dayanıyor. Ancak CD Projekt Red bu oyunun tanıtımını daha geçen yıl yapmaya başladı. Oyunun bilim kurgu tadında mekanik unsurlara, özel gövde tiplerine, araçlara, anlatım seçimlerine ve romantik seçeneklere sahip olacağı belirtiliyor. Tabii ki, bu kadar zengin içeriğin en son  ve düzenli hâlini alması için biraz daha zaman talep edilmesi anlaşılabilir.

Cyberpunk 2077’nin çoklu oyun desteği sağlayan bileşeninin de oyunun nisan ayındaki çıkışından sonra gelmesi bekleniyordu. Aynı zamanda ücretsiz başka uzantılar da gelecekti. Duyurunun ardından gerçekleştirilen yatırımcı telekonferans oturumunda CD Projekt Red, çoklu oyuncu seçeneğinin 2021’den önce muhtemelen çıkmayacağını kaydetti. Stüdyo eylül ayına yaklaştıkça oyunla ilgili daha fazla bilgi paylaşacağının sözünü de verdi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER