Teknoloji

Meizu Zero yola Indiegogo kampanyasıyla çıkıyor

Meizu‘nun üzerinde hiçbir giriş, düğme veya delik barındırmayan akıllı telefonu Meizu Zero, geçtiğimiz hafta resmiyet kazanmıştı. Bu sıra dışı cihaz, kitle fonlama platformu Indiegogo aracılığıyla satışa sunuldu. Meizu, Indiegogo’daki kampanyada en az 100 bin dolar toplamayı hedefliyor. Bu kampanyada cihaza sahip olmak isteyenlerin ise 1299 dolar ödemesi gerekiyor.

Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 845 işlemcinin bulunduğu bilinse de, diğer bileşenler konusunda henüz açıklama gelmiş değil. Ekrana entegre parmak izi tarayıcısı, kablosuz şarj, eSIM desteği ve ekrana entegre ses teknolojisi de telefonun bilinen özellikleri arasında yer alıyor.

Meizu Zero’nun prototip versiyonu ise Indiegogo’da 2999 dolar karşılığında satıldı.

Genelde bu tarz kitle fonlama kampanyalarında tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Ancak Meizu’nun hâlihazırda akıllı telefon pazarında faaliyet gösteren, tanınmış bir şirket olması şüpheleri en aşağı seviyeye çekiyor. Yine de, Meizu Zero konusunda kesin kararın bu kampanyada gösterilecek ilgi çerçevesinde verileceğini unutmamak gerekiyor. 30 gün daha devam edecek kampanyaya şu ana kadar 21 kişi destek vermiş durumda. 21 kişi tarafından verilen bu destekle 25 bin 91 dolar toplayan Meizu, hedefinin dörtte birine şimdiden ulaşmış durumda. Kampanyanın hedefe ulaşması durumunda telefonların sevkiyatının nisan ayında başlaması planlanıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER