FırsatlarManşetler

Samsung QLED TV ve Galaxy S22 Ultra MediaMarkt Ramazan Kampanyası’nda

mediamarkt ramazan kampanyası

MediaMarkt Ramazan Kampanyası yeni ürünlerle devam ediliyor. 24-27 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya ürünleri arasında airfryer’dan fırına, çay makinesinden blender’a Ramazan’da ihtiyacınız olan teknolojik ürünler bulunuyor. Kampanya kapsamında sunulan ürünleri bu bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

Bu haberde ise MediaMarkt Ramazan Kampanyası kapsamında dikkatimizi çeken bazı ürünlere yakından bakıyoruz.

İftar veya sahur yemekleri hazırlarken işleri daha kolay şekilde yapmak isteyenler için ARZUM AR1142 Blanco Multi Blender Seti Beyaz 829 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. 1500W maksimum güç, 800ml karıştırma kabı, 800ml kek kasesi kapasitesi, 800 gram hamur ve 800 gram pasta kapasitesi gibi başlıca özellikleri bulunuyor.

İftar sonrasında veya sahurda demli çay içmek isteyenler için ARZUM AR3134 Dreamtea Çay Makinesi 799 TL’lik fiyattan sunuluyor. 1650W maksimum güç, 12 fincan kapasitesi, 1 litre kapasiteli cam demlik, kablosuz kullanım, otomatik kapama gibi özellikler mevcut.

Ramazan gelmişken yeni bir akıllı telefon satın almanın zamanının geldiğini düşünenler için Samsung Galaxy S22 ULTRA 256 GB Akıllı Telefon ile birlikte Galaxy Watch4 Classic akıllı saat 31.999 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. Bugünlerde Galaxy S23 Ultra piyasada, ancak geçen yılın modeli de, sahip olduğu özelliklerle hâlâ iyi bir seçim olabilir. Üstelik fiyatıyla da daha avantajlı görünüyor. Üstelik Galaxy Watch 4 Classic gibi kullanışlı bir akıllı saate de sahip olma imkanınız bulunuyor.

TV satın almak isteyenler için de bir ürün bulunuyor. Club üyelerine özel Samsung 138 Ekran Smart 4K Ultra HD QLED TV 21.249 TL fiyat etiketiyle satılıyor. 138 cm 55 inç 4K UHD QLED panele sahip olan bu TV modeli HDR10+ teknolojisini destekliyor. Tizen tabanlı akıllı TV sistemi de bu modelde yer alıyor.

Yukarıda yer verdiğimiz ürünlerin de dahil olduğu kampanya 24-27 Mart tarihleri arasında MediaMarkt mağazalarında ve mediamarkt.com.tr‘de geçerli oluyor.

İLGİLİ HABERLER