FırsatlarManşetler

Annelerin hayatını kolaylaştıracak hediyeler için fırsatlar mediamarkt.com.tr’de

mediamarkt anneler günü kampanyası

MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası devam ediyor. 9 Mayıs Pazar günü Anneler Günü. Eğer anneniz için hangi hediyeyi alacağınıza karar vermediyseniz, mediamarkt.com.tr‘yi hemen ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Annelerin hayatını kolaylaştıracak hediyeleri tek tıkla mediamarkt.com.tr’den satın alabilirsiniz.

Akıllı telefonlardan tabletlere, küçük ev aletlerinden kişisel bakım ürünlerine, akıllı saatlerden televizyonlara onlarca üründe fırsatlar MediaMarkt’ta yer alıyor. MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası için özel olarak hazırlanan sayfadan hediye için uygun fırsatları görüntüleyebilirsiniz. Bu yazıda ise ilginizi çekeceğini düşündüğümüz bazı fırsatlara yer veriyoruz.

MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası ile sunulan dikkat çekici fırsatlar

Akıllı telefon bu sıralar bir anne için alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Araya mesafelerin girdiği bu dönemde annenizin sevdikleriyle sesli ve görüntülü olarak iletişim kurması için ona bir akıllı telefon hediye edebilirsiniz. Üstelik yanında ikinci bir hediyeyi de satın alma imkanı var. Örneğin Samsung Galaxy A51 Akıllı Telefon | Arzum Kahve Makinesi Hediyesiyle 3299 TL’lik fiyattan sunuluyor. 6.5 inç Full HD+ Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli işlemci, 128 GB dahili hafıza, 32 megapiksel çözünürlüklü selfie kamerası gibi güçlü özellikleri var. Üstelik beyaz, siyah ve pembe olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle sunuluyor.

Benzer bir ek hediye fırsatı Huawei P40 Lite için de var. Huawei P40 Lite Akıllı Telefon | Arzum Kahve Makinesi Hediyesiyle 3499 TL’lik fiyattan sunuluyor. 6.4 inç Full HD ekran, sekiz çekirdekli işlemci, 16 megapiksel ön kamera gibi özellikler bu Android telefonda mevcut.

Saat de annelerin hoşuna gidecek güzel hediyelerden bir tanesidir. Tabii ki, bugünlerde akıllı saatler sunduğu sağlıklı yaşam ve egzersiz özellikleriyle daha fazla ilgi görüyor. Annenizin gün içinde harcadığı kaloriye, attığı adım sayısına dikkat etmesini ve bu yönde bir bilinç geliştirmesini isterseniz, akıllı saat güzel bir hediye olacaktır. Üstelik bağlı telefondaki bildirimler ve çağrılar da yansıtıldığı için, anneniz aradığınızda mutlaka cevap verecektir. Huawei Watch GT2 Pro için MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası dahilinde, mediamarkt.com.tr’de dikkat çekici bir fırsat var ve üstelik yukarıdaki akıllı telefon fırsatlarında olduğu gibi, ikinci bir hediye fırsatıyla geliyor.

Huawei GT2 Pro Akıllı Saat | Arzum Kahve Makinesi hediyesiyle birlikte 2189 TL fiyat etiketiyle sunuluyor. Dairesel ekranı ve şık tasarımıyla dikkat çeken bu akıllı saat hem iPhone hem de Android telefonlarla kullanılabiliyor. İki haftaya varan pil ömrü, gelişmiş sağlıklı yaşam, egzersiz, uyku takibi ve stres testi gibi özellikleri bulunuyor.

Ütü çoğu annenin en zahmetli gördüğü ev işlerinin başından gelir. Ancak iyi bir ütü, bu işi onun için bir zahmet olmaktan kurtaracaktır. 649 TL’lik fiyat ile sunulan Philips GC4909/60 Azur Buharlı Ütü ile annenizin bundan böyle ütüyü çok daha kısa sürede ve keyifli biçimde bitirmesini sağlayabilirsiniz. 3000W maksimum güç, dakikada 250 gram maksimum buhar basıncı, üç buhar basıncı kademesi gibi özellikleri bulunuyor.

MediaMarkt Anneler Günü Kampanyası için hazırlanan sayfada küçük ev aletleri, kişisel bakım, beyaz eşya, telefon, bilgisayar gibi farklı kategoriler altında onlarca hediye fırsatı var. Hediye alışverişi için bu sayfada listelenen fırsatlara göz atmanızı tavsiye ederiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER