Teknoloji

Marshall Major III Voice Google Asistan desteğiyle geliyor

marshall major iii voice

Marshall, Major III kulaklığının yeni bir versiyonunu tanıttı. Marshall Major III Voice adını taşıyan yeni versiyon, Google Asistan entegrasyonunun varlığı sayesinde orijinal Major III’ten ayrılmayı başarıyor. Yeni Major III’te kullanıcılar Google Asistan’dan kendileri için müzik çalmasını veya trafik durumuyla ilgili bilgileri aktarmasını isteyebiliyor.

Major III Voice’ta Google Asistan desteğinin eller serbest biçimde sunulmadığını belirtmek gerekiyor. Kullanıcılar kulaklığın üstündeki ses butonuna parmaklarını basılı tutarak Asistan’ı aktif hâle getiriyor. Çok yönlü topuz ise şarkı oynatma kontrolü ve kulaklığı kapatmak ya da açmak için kullanılıyor. Major III Voice ile telefona gelen çağrıları yanıtlamak veya reddetmek de mümkün.

marshall major iii voice

Google Asistan destekli Major III Voice’u orijinal versiyondan ayıran bir diğer özellik ise pil ömrü. Kulaklık, ses kaynağına Bluetooth üzerinden bağlandığında bile 60 saat boyunca müzik dinlemeyi mümkün kılıyor. Bu süre orijinal versiyonun pil ömrünü ikiye katlarken, bazı rakip ürünlerin bu sürenin yarısına bile ulaşamaması yeni Major III Voice’un cazibesini biraz daha artırıyor.

marshall major iii voice

Marshall Major III Voice ne zaman çıkacak? Fiyatı ne kadar?

Marshall Major III Voice’ta 40mm sürücüler bulunuyor. Bu sürücüler muhteşem ses kalitesi vadediyor. Konfor ve rahatlık bakımından Major III Voice’un orijinal versiyonun çizgisini koruması bekleniyor.

Major III Voice, ekim ayının ortalarında satışa sunulacak. Kulaklığın ABD’deki fiyat etiketinde 169 dolar yazacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER