EğlenceTeknoloji

Mario Kart Tour sonunda yatay mod desteğine kavuştu

mario kart tour iphone en çok indirilen oyunlar
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nintendo’nun popüler mobil oyunlarından Mario Kart Tour çıkışından neredeyse bir yıl sonra geniş ekran desteğine kavuştu. Mario Kart serisinin mobil üyesi geçtiğimiz yıl yayınlandığında yatay mod desteğinin olmaması bazı oyuncuları oldukça mutsuz etmişti. Nintendo bu eksikliği sonunda giderdi.

2019’un eylül ayında yayınlanan oyun, popüler go-kart serisini akıllı telefonlara getirmişti. Geçmiş versiyonların aksine daha kolaylaştırılmış kontrol seçenekleri olan oyunda oyuncuların karakterleri hızlandırmak için bir tuşa basmaları gerekmiyor. Ekstra araçları kullanmak için ekrana dokunmak; dönüş yapmak için parmağı sola ya da sağa kaydırmak veya telefonu oynatmak yeterli oluyor.

Mario Kart Tour, sonbaharda çıkmasına rağmen “2019’da iPhone’lara en çok indirilen ücretsiz oyun” unvanının sahibi olmuştu. Oyun ilk başta Mario Kart serisini popüler kılan bazı unsurların eksikliği nedeniyle yeterince keyif vermese de, zaman içinde yapılan eklemelerle birlikte oyun eğlenceli hâle gelmişti. Çıkışın ardından uzun süre boyunca beklenen multiplayer özelliği de mart ayında oyuna eklenmişti.

Hem iOS hem de Android‘de mevcut olan Mario Kart Tour, ücret ödemeden indirilebiliyor ve oynanabiliyor. Ancak oyundaki ilerleyişini hızlandırmak ve farklı bir oyun modu görmek isteyenler için uygulama içi satın alma unsurları da mevcut.

İLGİLİ HABERLER