EğlenceTeknoloji

Merakla beklenen Mario Kart Tour sonunda yayınlandı

mario kart tour
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Mario Kart Tour, uzun süredir devam eden bekleyişin sonunda mobil cihazlarda kullanıcılarla buluşmaya başladı. Nintendo‘nun yarış oyununun yayın tarihi, geçtiğimiz ay açıklanmıştı. Ancak oyunun isteğe bağlı Gold Pass aboneliği, oyunun yayınlanmasıyla birlikte ortaya çıktı.

Mario Kart Tour’un Gold Pass’i ile oyunculara çeşitli oyun içi unsurlar ve rozetler sunuluyor. Bu özel paketle birlikte yarış arabalarının daha hızlı gittiği 200cc modunun kilidi de açılıyor. Gold Pass’teki oyun içi unsurların ne amaçla kullanılacağı ise şimdilik açıklanmış değil. Gold Pass, iki hafta boyunca ücretsiz olarak denebilecek. Deneme süresinin tamamlanmasının ardından Gold Pass için aylık 32,99 TL ödemek gerekecek.

Mario Kart Tour Gold Pass’i Apple Arcade ile hemen hemen aynı fiyat karşılığında sunuyor

Gold Pass’in aylık fiyatının Apple’ın yeni oyun servisi Arcade’in 34,99 TL’lik aylık abonelik bedeliyle hemen hemen aynı olması gözden kaçmıyor. Apple Arcade’in temelinde oyuncuları mobil oyunları sarmalayan mikro satın alma işlemlerinden kurtarma isteği yer alıyor. Mario Kart Tour’un Gold Pass paketini Apple Arcade ile aynı fiyat karşılığında sunması, Apple’ın yeni servisinin uzun vadede ne kadar yararlı olacağı konusunda bir işaret olarak değerlendirilebilir.

Mario Kart Tour, Nintendo’nun ve Mario dünyasının en popüler oyunları arasında yer alıyor. Bu kadar popüler bir oyunun mobil cihazlara gelişi, Nintendo’nun Super Mario Run ile başladığı mobil açılımının başarısı ve istikrarı açısından önemli bir adım niteliği taşıyor. Oyun, hem iOS hem de Android üzerinde oynanabiliyor.

İLGİLİ HABERLER