Teknoloji

L’Oréal Colorsonic ile evde saç boyamayı kolaylaştıracak

l'oréal colorsonic
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

L’oréal, Colorsonic adını taşıyan ve evde saç boyamayı kolaylaştıracak olan yeni ürününü CES 2022’de gözler önüne çıkardı. Colorsonic saç boyasını karıştırıp saçın her yerine eşit şekilde sürülmesini sağlıyor. Eğer cihaz L’oréal’in bahsettiği gibi çalışırsa, kuaföre gitmeden saçları düzgün şekilde boyamayı mümkün kılacak.

Şirket, Colorsonic’i beş yıllık bir süreçte müşterilerinden gelen yorumlardan da yararlanarak geliştirdi ve iyileştirdi. Colorsonic’in karıştırma mekanizması, farklı renk kartuşlarından belirli hacimlerde boya çekerek kullanıcının istediği rengi ortaya çıkarıyor. Tüylü bir püskürtücüsü bulunan Colorsonic, zikzaklar çizerek boyanın eşit uygulanmasını sağlıyor.

Evde saç boyama setleri uzun süredir kullanımda. Ancak L’oréal Colorsonic vadettiği tutarlı sonuçlarla ilgi çekici bir ürün profili çiziyor.

L’oréal uzun süredir CES’in sabit parçalarından biri konumunda. Şirket 2019’da giyilebilir ürün uzmanı Profesör John Rogers ile birlikte geliştirdiği derideki nem seviyesini ölçen sensörü duyurmuştu. Bir sonraki yıl ise cilt bakımı ürünlerini karıştıran akıllı dağıtıcı gözler önününe çıkmıştı. 2021’de ise L’oréal’in alt markası YSL, Perso Akıllı Cilt Bakımı sistemini kullanan evde ruj yapım setini duyurmuştu.

İLGİLİ HABERLER