Teknoloji

Logitech’ten iPhone 8, 8 Plus ve X’a özel Powered kablosuz şarj standı

logitech powered iphone kablosuz şarj

logitech powered iphone kablosuz şarj

Logitech, Apple ile iş birliği içinde tasarladığı yeni kablosuz şarj standı Powered’ı duyurdu. iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X’i kablosuz olarak şarj edebilen bu stand, telefonların bir taraftan şarj olurken bir taraftan da kullanılabilmesine imkân tanıyor.

Telefonun yatay ya da dikey bir şekilde kullanılabilmesi için uygun bir konumlandırma sunan Logitech Power Kablosuz Şarj Standı, telefon şarj edilirken video izlemeyi, metin okumayı, bildirimleri takip etmeyi ve FaceTime üzerinden konuşmayı kolaylaştırıyor.

Ürün, kauçuk malzemeye sahip U şekli sayesinde, maksimum 3mm kalınlıktaki koruyucu kılıfa sahip iPhone’u sabit tutarak güvenli ve sürekli bir şarj imkanı sağlıyor. iPhone için optimize edilen ve Qi sertifikasına sahip olan Powered, sıcaklığı düzenlemeye yardımcı olan aşırı ısınmaya karşı koruma sistemiyle göze çarpıyor. Ürün, kullanım esnasında telefonun arkasında kalan LED aydınlatmasıyla, iPhone’un şarj olduğunu kullanıcının dikkatini dağıtmadan doğrulayabiliyor.

logitech powered iphone kablosuz şarj

Logitech Powered’ın, iPhone’un zarafetiyle birleştiğini ve sorunsuz bir şarj deneyimi sunduğunu belirten Logitech Mobil Ürünler Başkan Yardımcısı Michele Hermann, “Powered, geleneksel kablosuz şarj cihazlarının aksine, telefonu tam hizalamaya gerek kalmadan kolaylıkla kullanılabiliyor. Bu stand, iPhone X’u Face ID ile basit bir bakışla kullanabilen kullanıcılar için gerçekten sihirli bir deneyim yaratıyor.” dedi.

Logitech Powered için 69 dolarlık yurt dışı satış fiyatı belirlendi. Ürünün yakında Türkiye’ye de gelmesini bekliyoruz. Ancak çıkış tarihi veya fiyat bilgisi şu an için netleşmedi.

İLGİLİ HABERLER