Manşetler

Logitech’ten iPad Pro’ya özel klavyeli ve koruyucu Logi kılıfları

logitech-logi-create-keyboard-case-111115

iPad Pro bugün satışa çıktı ve Logitech de iki yeni ürünüyle iPad Pro sahibi olacaklara daha ilk günden itibaren Apple’ın kendi aksesuarlarına alternatif seçenekler sunuyor. Logi Create markasıyla sunulan bu yeni aksesuarların Apple ile işbirliği çerçevesinde, yeni iPad Pro’nun estetiğini ve işlevlerini mükemmel şekilde tamamlamak için tasarlandığı belirtiliyor.

Yeni ürünlerden ilki “Logi Create Backlit Keyboard Case with Smart Connector” adını taşıyor. Yani karşımızda arka aydınlatmalı klavyeli ve Smart Connector üzerinden iPad Pro’ya bağlanabilen bir kılıf var. Apple’ın 649 TL’lik Smart Keyboard klavyeli kılıfını tercih etmeyenler için 169 dolarlık yurt dışı satış fiyatına sahip olan bu aksesuar bir alternatif olabilir. Apple’ın sunduğu seçeneğin aksine, Logitech’in klavyesi arka aydınlatmalı 19 mm tuşlar ve tam sıra fonksiyon tuşları sunuyor. Ayrıca iPad Pro’yu iki farklı görüş açısında destekleyerek kullanmayı sağlıyor. Ayrıca iPad Pro’nun Smart Connector portunu kullanıyor. Yani, Bluetooth ayarlarıyla uğraşmadan, iPad Pro’ya takıldığı anda açılıyor ve bağlantı kuruyor.

logitech-logi-create-protective-case-111115

Buna ek olarak Logitech ikinci bir iPad Pro aksesuarını daha iPad Pro kullanıcılarına sunuyor. “Logi Create Protective Case with Any-angle Stand” adını taşıyan bu ikinci ürün iPad Pro’yu koruyan ve hatta sahip olduğu esnek menteşe sayesinde herhangi açıda durmasını sağlayan bir kılıf olma niteliğini taşıyor. Bu, iPad Pro ile diğer cihazlarla olduğundan daha kullanışlı olabilir. Logitech, daha geleneksel dizüstü bilgisayar tarzı pozisyonlar kadar, iPad Pro’nun Apple Pencil ile çizim yapılırken düz bir yüzeye hafif bir açıyla yerleştirilebileceğine dikkat çekiyor. Logi Create Protective Case ile bunu yapmak epey kolay olacaktır.

Logitech’in hem klavyeli kılıf hem de koruyucu kılıfı kırmızı, siyah ve mavi renk seçenekleriyle sunuyor. Bunları çevrim içi mağazada ve Apple mağazalarında iPad Pro’nun yanında görmek mümkün olacak. Klavyeli kılıfın yurt dışı fiyatı 149.99 dolar olarak belirlenmişken koruyucu kılıf da 79.99 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında satışa sunuluyor.

Logitech’in Logi Create klavyeli ve koruyucu kılıf seçenekleri henüz Türkiye’de satışa sunulmuş değil. Ancak iPad Pro Türkiye’de de satışa çıktığına göre, çok yakında bu Logitech iPad Pro aksesuarlarını da piyasada göreceğiz demektir. Fiyat bilgileri de o zaman netleşecektir.

İLGİLİ HABERLER