Eğlence

Apple, Messi’nin MLS macerasını anlatan belgeselin yayın tarihini açıkladı

lionel messi

Apple TV+, dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcularından biri olan Lionel Messi için hazırladığı belgeselin ilk bölümünün 11 Ekim’de yayınlanacağını açıkladı. “Messi Meets America” (Messi Amerika’yla Tanışıyor) isimli belgesel, futbol yıldızının ABD Profesyonel Futbol Ligi MLS’e geliş hikayesini anlatıyor. Arjantinli yıldız, geçtiğimiz temmuz ayında Inter Miami takımına transfer olmuştu. Belgeselde Messi’nin yanı sıra Inter Miami’nin ortaklarından İngiliz futbol efsanesi David Beckham ile yapılmış röportajlar da yer alıyor.

Apple’ın Messi’nin MLS takımlarından birine transfer olmasından dolayı bir hayli memnun olduğu söylenebilir. Bu transfer sayesinde şirketin MLS Season Pass servisinin abonelikleri ciddi anlamda artmış, hatta transferle birlikte ikiye katlanmıştı. Şirket şimdi de bu başarıyı Apple TV+ için tekrarlamayı hedefliyor.

Altı bölümlük belgesel, Messi’nin ABD’ye transferinin perde arkasında yaşananları da anlatacak. Buna ek olarak, yıldız futbolcunun Inter Miami formasıyla ilk maçta takımına galibiyeti getirmesinin hikayesini de Messi Meets America ile hatırlamak mümkün olacak.

Apple Lionel Messi’nin Dünya Kupası zaferinin de belgeselini hazırlıyor

Apple ve Lionel Messi ilişkisinin meyveleri bu belgeselle sınırlı kalmayacak. Cupertino merkezli şirket, Arjantin’in 2022 Dünya Kupası’nda Messi’nin liderliğinde şampiyon olmasının hikayesini anlatan başka bir belgesel daha hazırlıyor. Bu belgesel için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER